Skip to main content

Ο Ιωνικός σταμάτησε για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ

Ο Ιωνικός στέρησε τέσσερις βαθμούς στον ΠΑΟΚ στο εφετινό πρωτάθλημα, αφού μετά τη νίκη στη Νεάπολη στον πρώτο γύρο, απόψε απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Η πειραϊκή ομάδα έφυγε από την Τούμπα με έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει των πλέι άουτ, ενώ ο «Δικέφαλος» μείωσε προσωρινά στους 10 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που παίζει απόψε με τον ΟΦΗ.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσόλακ ολομόναχος από τη μικρή περιοχή «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι, ο Μπίσεσβαρ σούταρε και η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή, ενώ νέο σουτ του Μιτρίτσα αποκρούστηκε και πάλι επί της γραμμής.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 33΄ με πέναλτι του Σβαμπ, το οποίο κέρδισε ο Μιχάι, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Ιωνικού και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος με την συνδρομή του VAR καταλόγισε την «εσχάτη των ποινών». 

Στο 59΄ ο Ιωνικός ισοφάρισε με σουτ του Τουράμ στην κλειστή γωνία του Πασχαλάκη. Με την επιτυχία του τέρματος του Ιωνικού ο Ουκρανός αμυντικός της αθηναϊκής ομάδας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, σήκωσε τη σημαία της πατρίδας του, χειροκροτηθείς από τους φίλαθλους της Τούμπας.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο Ιωνικός με καλή αμυντική λειτουργία προσπάθησε και περιόρισε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με νευρικότητα και ανολοκλήρωτες επιθέσεις δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να πάρει τη νίκη.