Skip to main content

«Μπουρλότο» από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην «ουρά» του πρωταθλήματος

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει σφυγμό… Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέρασε νικηφόρα (2-1) από τη Λαμία, σημείωσε τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας, όπως και πρώτη μετά από 4 μήνες και συγκεκριμένα από τις 23/10 και το 1-0 επί του ΠΑΣ στη Ριζούπολη.

Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα μετρούσε 10 ήττες και 5 ισοπαλίες, ενώ είχε να σκοράρει δέκα αγώνες, αλλά σήμερα βρήκε δύο γκολ κι «έκαψε» τη Λαμία που μπαίνει πια σε περιπέτειες, καθώς ο Ατρόμητος βρίσκεται πίσω της στο -1 αλλά και με παιχνίδι λιγότερο.

Ο ουραγός Απόλλων συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής, καθώς μείωσε στο -5 από την 12η της βαθμολογίας σημερινή αντίπαλό του, που παρέμεινε στους 18 βαθμούς.

Η αθηναϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 29΄ με κεφαλιά του Ιωαννίδη και ήταν το πρώτο γκολ μετά τις 4 Δεκεμβρίου 2021 και την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-4).

Με γκολ και πάλι για τον Απόλλωνα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Αυτήν τη φορά ο Ιωαννίδης ήταν δημιουργός και ο Παμλίδης σκόρερ με σουτ στο 53΄.

Στο 69΄ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντεντάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα και με παρέμβαση του VAR, για δυνατό φάουλ στον Ρόμανιτς.

Η Λαμία αύξησε την πίεσή της, έχασε ευκαιρίες και τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Μανούσου στις καθυστερήσεις (90΄+2), στο τελικό 1-2.