Skip to main content

Ένας Γιάννης δεν φτάνει…

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο ντέρμπι της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA οι 76ερς πέρασαν από το Μιλγουόκι νικώντας τους Μπακς με 123-120, αφού ο Μίντλετον έχασε στην εκπνοή το τρίποντο της ισοφάρισης και της παράτασης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο γνωστός ηγέτης των πρωταθλητών, πέτυχε 16 πόντους την τελευταία περίοδο, άγγιξ το triple double αλλά χωρίς βοήθεια δεν τα κατάφερε.

Ο Γιάννης τελείσε τον αγώνα με 32 πόντους (11/19 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/5 βολές), 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και μία «τάπα» παίζοντας για 39 λεπτά. Ο Χόλιντεϊ μέτρησε 24 πόντους, ενώ άλλους 19 πρόσθεσε ο άστοχος (2/12 τρίποντα) Μίντλετον.

Όλη η Φιλαδέλφεια, από την άλλη, ήταν ο Τζοέλ Εμπίιντ, που μέτρησε 42 πόντους (11/17 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 11/14 βολές) και 14 ριμπάουντ. 

Το Μιλγουόκι έχει ρεκόρ 36-24 και βρίσκεται στην πέμπτη θέσης της Ανατολής, ενώ οι Σίξερς με 35-23 είναι τρίτοι.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.