Skip to main content

Νέα νοσηλεία για τον Πελέ

Ο Πελέ, που πέρυσι διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του νέα νοσηλεία στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», στο Σάο Πάολο.

«Φίλοι, όπως κάνω τώρα πια κάθε μήνα, πηγαίνω στο νοσοκομείο για να συνεχίσω τη θεραπεία. Είναι ρουτίνα και ελπίζω να υπάρχει ποπ κορν για να παρακολουθήσω το Super Bowl (παίχτηκε χθες το βράδυ στις Ηνωμένες Πολιτείες)», δημοσίευσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Βραζιλίας.

Ο Πελέ παραπονέθηκε αργότερα ότι ο «φίλος» του, ο αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, δεν έπαιξε ξανά φέτος στο Super Bowl (η ομάδα του, Τάμπα Μπέι Μπακανίρς, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό) και χαιρέτησε τους θαυμαστές του, ευχαριστώντας τους «για όλα τα μηνύματα στοργής».

Στις αρχές Σεπτεμβρίου το 2021, ο 81χρονος «Βασιλιάς» χειρουργήθηκε στο ισραηλινό νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» για καρκίνο του παχέος εντέρου. Μετά από εκείνη την επέμβαση, έκανε πολλές άλλες νοσηλείες, σε ορισμένες περιπτώσεις για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Την περασμένη εβδομάδα ο Πελέ δημοσίευσε μια φωτογραφία στη οποία κουρευόταν, συνοδευόμενη από το κείμενο «δεν με βρίσκεις χαριτωμένο;», για να διαψεύσει τις ανησυχητικές φήμες που είχαν διαδοθεί για την κατάσταση της υγείας του.