Skip to main content

Η Γουότφορντ στέλνει τον Σαρ στη Σενεγάλη για εξετάσεις

Απών από τα γήπεδα για αρκετές εβδομάδες λόγω τραυματισμού στους συνδέσμους στο γόνατο, ο 23χρονος επιθετικός της Γουότφορντ Ισμαΐλα Σαρ θα ταξιδέψει τελικά στη Σενεγάλη και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Αν και αρχικά οι «Σφήκες» δεν του έδιναν άδεια, το Athletic ισχυρίζεται ότι ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ έδωσε τελικά άδεια στον Σαρ να ενταχθεί στην Εθνική, όμως η συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής δεν είναι πλήρως διασφαλισμένη.

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η απόφαση αυτή ακολουθεί τις πολλές πιέσεις που δέχτηκε η Γουότφορντ, ειδικότερα, εκ μέρους της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σενεγάλης, η οποία είχε ενημερώσει για την απόφασή της «να απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα της FIFA σε περίπτωση που η ομάδα επιμείνει στη σκόπιμη άρνησή της να αποδεσμεύσει τον παίκτη, προς όφελος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός του».

Αν και η Γουότφορντ του Κλάουντιο Ρανιέρι συμφώνησε τελικά στην αποχώρηση του πρώην παίκτη της Ρενέ, παραμένει πεπεισμένη ότι ο Σενεγαλέζος δεν θα μείνει για πολύ στην Αφρική. Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι ο Σαρ θα συναντηθεί με το ιατρικό προσωπικό στη Σενεγάλη, που θα εκτιμήσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η Γουότφορντ, που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, περιμένει ότι ο 23χρονος θα επιστρέψει σύντομα στην Αγγλία, όταν έρθουν τα ιατρικά αποτελέσματα. Αυτό θα επιβεβαίωνε τις δηλώσεις των αξιωματούχων της της πριν από λίγες ημέρες, για την κατάσταση της υγείας του Σενεγαλέζου.

«Ο Ισμαΐλα Σαρ υπέστη τραυματισμό συνδέσμων στο γόνατο στις 20 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (…) Ενημερώσαμε την Ομοσπονδία για τη διαδικασία της αποκατάστασης του Ισμαΐλα και το πιθανό χρονοδιάγραμμα για την ανάρρωσή του», είχε αναφερθεί.