Skip to main content

Ο Παναιτωλικός πέρασε (2-1) από τον Βόλο

Ο Παναιτωλικός έφυγε με πολύ σημαντική νίκη (2-1) από το Πανθεσσαλικό στάδιο απέναντι στον Βόλο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, με τους Θεσσαλούς να μετρούν πια τέσσερις συνεχείς ήττες και συνολικά επτά παιχνίδια στη σειρά χωρίς νίκη.

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με ενέργεια του Μόρσεϊ και σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η θεσσαλική ομάδα «απάντησε» πολύ γρήγορα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρεγκατέν, στο 7΄.

Ακολούθως ο Μελίσσας έκανε σωτήριες αποκρούσεις σε σουτ του Σοάρες και κεφαλιά του Ροσέρο, αλλά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ πριν λήξει το ημίχρονο.

Αυτό συνέβη στο 33΄ με καρφωτή κεφαλιά του Καρέλη, μετά από συνδυασμό των ΜόρσεϊΧουχούμη από τα αριστερά και σέντρα  του Έλληνα μπακ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι Αγρινιώτες επέλεξαν να οργανωθούν ανασταλτικά για να διατηρήσουν τα κεκτημένα και απειλήθηκαν στο 54΄ με ισοφάριση, όταν ο Μπαρτόλο σούταρε μόλις άουτ.

Ο Παναιτωλικός ήταν απειλητικός στην κόντρα και στο 65΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3, όταν ο Κλέιμαν νίκησε τον Αντούνες. Ο Βόλος πίεσε αλλά με σπασμωδικό και ανορθόδοξο τρόπο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αντέξουν και να φύγουν από τη Μαγνησία με τη νίκη.