Skip to main content

Έχασε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, 0-0 με Σλόβαν

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Conference League (6oς όμιλος).

Ο «Δικέφαλος» ισοβαθμεί στους 8 βαθμούς με τους Σλοβάκους, που όμως υπερτερούν στην ισοβαθμία και για να προκριθεί θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει στην Τούμπα την ουραγό και αδύναμη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ και ταυτόχρονα να μη νικήσουν οι Σλοβάκοι, που θα παίξουν στην Κοπεγχάγη με την ομώνυμη ομάδα.

Ο αγώνας διεξήχθη σε άδειο γήπεδο, λόγω των μέτρων της σλοβακικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Στο 29΄ μετά από συνεργασία Μπίσεσβαρ – Ελ Καντουρί ο πρώτος έκανε σουτ που απομακρύνθηκε σε κόρνερ., ενώ στο 31΄ο ίδιος έχασε την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, όταν από σέντρα του Σίντκλεϊ έπιασε βιαστικό και άστοχο σουτ.

Η καλύτερη ευκαιρία της Σλόβαν ήταν στο 43΄ με τον Μεντβέντεφ, που μπήκε στην περιοχή και σούταρε επίσης άστοχα, με τοη ΠΑΟΚ να έχει κατοχή μπάλας 61% στο πρώτο ημίχρονο. 

Η επανάληψη ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μιχάϊ, πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του Κρέσπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. 

Στο 60΄ ο Γκριν κέρδισε κεφαλιά από τον Σίντκλεϊ στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε την μπάλα στην πολύ καλή αυτή στιγμή της Σλόβαν. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε διάρκεια και η επιθετικότητά του δεν αρκούσε για το γκολ.

Στο 78΄ και το 81΄ σουτ του Σφιντέρσκι έφυγαν άουτ και κάπου εκεί τελείωσαν και οι όποιες καλές στιγμές του αγώνα, αφού στα τελευταία λεπτά υπερίσχυσε η σκοπιμότητα.