Καλύτερη πρεμιέρα στους WTA Finals, που φιλοξενούνται στη Γουαδαλαχάρα (Μεξικό), δεν θα μπορούσε να περιμένει η Μαρία Σάκκαρη, που με επιβλητική εμφάνιση νίκησε 2-0 σετ (6-2, 6-4) την Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ, νικήτρια του Ρολάν Γκαρός το 2020 και Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη.
Επόμενος αντίπαλος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα είναι η Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, για τη 2η αγωνιστική του ομίλου.
Η Σάκκαρη, με ακαταμάχητο σερβίς (26/27 πόντους) νίκησε για τρίτη φορά τη νεαρή αντίπαλό της σε ισάριθμα παιχνίδια, ύστερα από 1:26΄ αγώνα και χωρίς ακόμη να έχει χάσει σετ από την Πολωνή!
Η Ελληνίδα, Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεκίνησε νικηφόρα στην πρώτη εμφάνιση της καριέρας της στη διοργάνωση, κάνοντας άλμα πρόκρισης στα ημιτελικά.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












