Skip to main content

Αναβλήθηκε ο αγώνας Ατρόμητος – Λαμία

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Ατρόμητος-Λαμία, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο  (20/12, 17:15) στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Η αναβολή ήταν βέβαιη από τη στιγμή που ο σύλλογος της Φθιώτιδας γνωστοποίησε πως εννέα ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι για να αναβληθεί ένα παιχνίδι θα πρέπει κατά τον τελευταίο έλεγχο μιας ομάδας να βρεθούν τουλάχιστον πέντε δείγματα θετικά στον κορωνοϊό, σε ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της Λίγκας: 

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Aτρόμητος Αθ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».