Skip to main content

Ο Άρης πέρασε από τη Λαμία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα με 1-0 από τη Λαμία, στην αναμέτρηση που έριξε αυλαία στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι ανέβηκε στους 5 βαθμούς (ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με -6), ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στους 4, αν και η ήττα από τους «κίτρινους» ενδεχομένως την αδικεί.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση του 6ου λεπτού, όταν από τη σέντρα του Μαντσίνι ο Μπερτόγλιο «τσίμπησε» με το κεφάλι την μπάλα, που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη. 

Οι αριθμητικές ισορροπίες διαταράχθηκαν στο 37΄, με τον Ελευθεριάδη, που είχε περάσει ως αλλαγή αντί του τραυματία Ρόμανιτς στο 14΄, να βλέπει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κουμπαράκη για επικίνδυνο παίξιμο στον Σούντγκρεν.

Τελικά το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0, αφού ο Γκαραβέλης απέκρουσε σε κόρνερ το τελείωμα της φάσης στην ατομική ενέργεια του Μαντσίνι, στο 42΄.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 50΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόλιο ο Μπράμπετς πήδηξε ψηλότερα απ΄ όλους και με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο γκολ του για τους «κίτρινους».

Στο 61΄ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν ο Νούνιες σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κουέστα, στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ισπανού τερματοφύλακα και ο Καραμάνος από πλεονεκτική θέση αστόχησε απελπιστικά.

Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του αγώνα, ο Γκαραβέλης σταμάτησε εντυπωσιακά το πλασέ του Μπρούνο Γκάμα από το ύψος του πέναλτι, στο 67΄. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.