Skip to main content

Στα προημιτελικά του Indian Wells ο Τσιτσιπάς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στην οκτάδα του Indian Wells, ενώ για δεύτερο συνεχή αγώνα χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να φτάσει στη νίκη.

Ο 23χρονος πρωταθλητής νίκησε τον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-1 σετ: έχασε το πρώτο με πρώτο με 6-7/3, πήρε το δεύτερο με ακριβώς το ίδιο σκορ και το τρίτο με 6-2, σε ένα παιχνίδι που διήρκεσε 2 ώρες και 44 λεπτά.

Στο πρώτο σετ ο Ντε Μινόρ πήρε μεγάλο προβάδισμα με 5-0 αλλά το κατάκτησε με την «ψυχή στο στόμα». Στο δεύτερο ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 4-0 πόντους στο 13ο γκέιμ και ισοφάρισε.  

Η ψυχολογία ήταν πια με το μέρος του κι έτσι στο τρίτο σετ ήταν εξαιρετικός και δεν άφησε περιθώριο στον Αυστραλό κατακτώντας το με 6-2 και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, Νο 36 στην παγκόσμια κατάταξη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.