Skip to main content

Super League: «Άλωσε» τα Πηγάδια ο Πλατανιάς, 2-0, τη Ξάνθη

Ο εκπληκτικός Πλατανιάς νίκησε με 2-0 τη Ξάνθη στα Πηγάδια, στο δεύτερο χρονικά ματς της 13ηε αγωνιστικής της Super League.

,Τρία 24ωρα μετά τον αποκλεισμό της από τον θεσμό του Κυπέλλου, η περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Ξάνθη, συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις της. Η… κατσάδα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Χρήστου Πανόπουλου, μετά την ήττα από τη Λάρισα δεν ήταν αρκετή, καθώς η ακριτική ομάδα όχι μόνο δε… συνήλθε, αλλά ηττήθηκε και πάλι, αυτή την φορά στην έδρα της από τον Πλατανιά με 0-2.

Τεράστια η νίκη για το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου, που ήρθε με τα γκολ των Μιλούνοβιτς στο πρώτο μέρος (28΄) και του Ανγκούλο στο 60΄. Οι Κρήτες συμπλήρωσαν πέντε ματς (το ένα στο Κύπελλο) με 3 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-2). Χάρις στο νέο «τρίποντο» που απέσπασαν στην έδρα της Ξάνθης ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας (18β.), ενώ η ακριτική ομάδα έμεινε στους 15.

Είναι πολύ πιθανό η ήττα από τον Πλατανιά να επιφέρει σημαντικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ξάνθης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αισθάνεται, πλέον, καθόλου άνετα στην θέση του προπονητή.