Skip to main content

Ο Γάλλος, Μπαστιάν, «σφυρίζει» στο Ολυμπιακός-Μίλαν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον Γάλλο ρέφερι, Μπενουά Μπαστιάν, όρισε η UEFA για να διευθύνει το καθοριστικό ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του  Europa League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Μίλαν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν ότι αυτή την φορά ο 35χρονος διαιτητής θα τους φέρει περισσότερο γούρι, καθώς στο παρελθόν ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα με την  Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με 0-1 στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και αποκλείστηκαν.

Επίσης έχει «σφυρίξει» και το ματς, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Παναθηναϊκός (1-0) στα play offs του Europa League στις 24 Αυγούστου του 2017.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.