Skip to main content

Super League: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ο Πανθρακικός, 2-1, τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Την πρώτη του εφετινή νίκη και, μάλιστα, εκτός έδρας, πανηγύρισε ο Πανθρακικός στο Περιστέρι όπου επιβλήθηκε με 2-1 του Ατρόμητου, στο εναρκτήριο ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League.

«Διπλό» που τον ξαναβάζει στο… κόλπο της παραμονής, αν και χρειάζεται περισσότερες νίκες για να ανασάνει βαθμολογικά, μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό για το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ενώ οι γηπεδούχοι μπαίνουν, πλέον, σε μεγάλες περιπέτειες όσον αφορά το μέλλον τους στη Super League.

Ο Τραϊανός Δέλλας σε παιχνίδι «ζωής ή, θανάτου» για τους Περιστεριώτες είδε την ομάδα του να γνωρίζει την τρίτη σερί ήττα επί των ημερών στο τιμόνι της (προηγήθηκαν αυτές από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης), γεγονός που τη βάζει σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες για την παραμονή της στη Super League. Κι αν δε συνέλθει σύντομα ο Ατρόμητος, κυρίως στο ψυχολογικό τομέα, τότε η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη…

Παλικαρίσιο «διπλό» πήρε ο Πανθρακικός απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με την «πλάτη στον τοίχο». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 41΄ με την προβολή του Μελίσση, αλλά στο 78΄ οι γηπεδούχοι με το φάουλ του Ναπολεόνι έφτασαν στην ισοφάριση. Δεν πρόλαβαν, όμως, καλά-καλά να χαρούν το γκολ που πέτυχαν και στο 81΄ από ωραία ατομική προσπάθεια του Ντιγκινί, ο Ηλιάδης δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει από κοντά και να «γράψει» το 2-1.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Ατρόμητου πίεσαν πάρα πολύ κι έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, αρχικά στο 87΄ με τον Ηλιάδη να διώχνει τη μπάλα μετά το σουτ του Κούρου, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Μαρσελίνιο μέσα από την περιοχή βρήκε στα σώματα των αμυντικών του Πανθρακικού.