Skip to main content

Super League: Καλύτερη, αλλά ισόπαλη η Καλλονή με τον Πανιώνιο (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης ανάμεσα στην Καλλονή και στον Πανιώνιο (1-1), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Νεοσμυρνιώτες παρουσιάστηκαν χωρίς ενέργεια και αρκετά κουρασμένοι (σε μία εβδομάδα έδωσαν τρία ματς) και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν δεν κατάφεραν να φύγουν με το «τρίποντο» από το νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Οι νησιώτες μετά το γκολ που δέχτηκαν ανέβασαν την απόδοσή τους και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν τη νίκη. Δεν τα κατάφεραν και θα προσπαθήσουν στη συνέχεια να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με «ψηλά το κεφάλι».

Στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Το βολέ του Χαλκιαδάκη στο 29΄ απόκρουσε προσωρινά ο Δαύκου, ο Ανσαριφάρντ πήρε το «ριμπάουντ» και με σουτ «έγραψε» το 1-0.

Στο 45΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με την κοντινή προβολή του Αναστασιάδη, μετά την κεφαλιά του Μάρκοβιτς την απόκρουση του Διούδη και τη νέα προσπάθεια του Μίκιτς που σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Καραγεωργίου είχαν δύο πολύ καλές φάσεις με τον Μανούσο να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.