Skip to main content

Μίτσελ: Θα νικήσουμε τη Μάλμε

Πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα νικήσει αύριο τη Μάλμε επιστρέφοντας ταυτόχρονα στις καλές εμφανίσεις δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Σουηδούς.

«Είμαι περίπου δύο χρόνια εδώ και πάντα αυτό που κάνω είναι να παίζουμε για τη νίκη. Το γεγονός ότι είμαστε στον ίδιο όμιλο με την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους, ίσως να αποτελούσε μια δικαιολογία» υπογράμμισε στο σχολιασμό του ο Ισπανός τεχνικός.

«Κανείς δεν είπε ότι είμαστε εκτός διοργάνωσης. Εμείς θα παίξουμε για να νικήσουμε και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Θα το κάνουμε γιατί αυτό πρέπει, γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μας» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο Μίτσελ απάντησε για:

Την εικόνα που έχει για την αντίπαλό του: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Μάλμε, τη σεβόμαστε και την αναγνωρίζουμε. Όμως κιι αυτή και εμείς υπέφερε από τις μεγάλες ομάδες. Δεν υποστηρίζουμε ότι αύριο θα είναι ένα εύκολο ματς, όμως έχουμε τα όπλα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Το αν θα παίξει ο Φουστέρ: «Ναι. Θέλω να προσθέσω ότι οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν σε ποια ομάδα παίζουν και να διατηρούνται πάντα στο ύψος των περιστάσεων».

Την τακτική του στον αυριανό αγώνα: «Στο πρώτο παιχνίδι πήραμε ένα μάθημα. Ήμασταν αδύναμοι στις δύο περιοχές, αλλά παρά το σκορ δεν νομίζω ότι ήμασταν κακοί. Φυσικά και έχουμε ετοιμάσει κάποιο πλάνο για αύριο. Σεβόμαστε τη Μάλμε αλλά έχουμε σχεδιάσει κάποια πράγματα για να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε εκεί. Ομοίως για να επαναλάβουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σε εκείνο το παιχνίδι».

Το θέμα του Αμπιντάλ, ο οποίος εικάζεται ότι σταματά το ποδόσφαιρο: «Δεν έχω κάποια πληροφόρηση για τον Αμπιντάλ. Ξέρω ότι ανήκει στην ομάδα και μέχρι να μάθω κάτι άλλο θα συνεχίσει να παίζει. Αν  έχει πάρει τέτοια απόφαση, εγώ δεν το ξέρω. Θα τον υπολογίζω μέχρι εγώ να έχω μια τέτοια πληροφορία».

Από τους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας στο πάνελ βρέθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, οι δηλώσεις του οποίου κυμάνθηκαν στο ίδιο «μήκος κύματος» με εκείνες του προπονητή τους.

«Το ”κλειδί” θα είναι να βάλουμε εμείς ένα γκολ περισσότερο από εκείνους. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας μας, αφού θα κρίνει αν θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Στη Σουηδία κάναμε λάθη και δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε» υπογράμμισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει πρόβλημα κακής ψυχολογίας στην ομάδα του, ο Φουστέρ απάντησε ότι «μια νίκη θα βοηθούσε πολύ στην ψυχολογία μας. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να είναι πεσμένο το ηθικό μας. Είμαστε στα κάτω μας, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι». 

Όσο για το ΄΄δώρο΄΄ που περιμένει ο Ολυμπιακός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, δηλαδή νίκη των ”ροχιμπλάνκος” στο Τορίνο επί της Γιουβέντους; «Εμείς δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα αλλά να νικήσουμε, γιατί μόνο αυτό εξαρτάται από εμάς. Αν νικήσει η Ατλέτικο θα είναι κάτι πολύ θετικό, όμως εμείς δεν γίνεται και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό αλλά το τι θα κάνουμε οι ίδιοι».