Skip to main content

Μάντζιος: Να μην έχουμε άλλη αναβολή

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά το lockdown στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον προσεχή αγώνα με τον Παναιτωλικό και εν γένει για την ομάδα του μίλησε ο Απόστολος Μάντζιος στην κάμερα της Nova.

Ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε τη δυσκολία της αναμέτρησης στο Αγρίνιο κι ευχήθηκε αυτό το «κλείδωμα» να ήταν το τελευταίο στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Μάντζιος μίλησε για:

Την επιστροφή στο πρωτάθλημα: «Έχουμε διάθεση για να παίξουμε, χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι λόγω αναβολής. Είναι ένα ζητούμενο αυτό. Θέληση όμως υπάρχει όπως και ανυπομονησία».

Τους συνεχείς αγώνες: «Αν είναι συνεχόμενα θα τα δώσουμε όλα, χρειαζόμαστε παιχνίδια και ρυθμό. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλη αναβολή και να πάμε σερί μέχρι το τέλος».

Τον Σούντγκρεν: «Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Υπήρξαν διάφορα θέματα στο παρελθόν αλλά άλλαξαν τα πράγματα τώρα και αυτό έχει σημασία. Είχε τη διάθεση, είναι καλός ποδοσφαιριστής, δουλεύει και αυτό είναι όφελος για την ομάδα του Άρη».

Τη φετινή ομάδα: «Έχουμε καλό ρόστερ, γεμάτο. Θέλει τον χρόνο της η ομάδα και ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει θα κάνει καλό. Υπάρχει ποιότητα, πολλές επιλογές. Στο γήπεδο όμως θα παίζουν 11, άλλοι θα έρχονται από τον πάγκο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλοι είναι επαγγελματίες, ο καθένας να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Την αγωνιστική απραξία: «Σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Αυτό το διάστημα πήραμε τις προπονητικές εντάσεις αλλά ο ρυθμός του αγώνα δεν καλύπτεται».

Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι δύσκολο, είναι έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Άρη. Υπάρχει αλλαγή προπονητή στην αντίπαλη ομάδα, θα δείξουν διαφορετική εικόνα. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, για να πάρουμε τη νίκη».