Skip to main content

Επίδειξη δύναμης από Γκλάντμπαχ και Λειψία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μόνο για ένα ημίχρονο, το πρώτο, υπήρξε ανταγωνιστικό παιχνίδι στη «Merkur Spiel-Arena» του Ντίσελντορφ.

Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ επέβαλε το παιχνίδι και το… νόμο της, πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ κι έφυγε νικήτρια με 4-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Τα «πουλάρια» έφτασαν στους 42 βαθμούς και ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με την Ντόρτμουντ, ενώ η Φορτούνα παραμένει στις τελευταίες θέσεις, ενώ η Λειψία νίκησε εύκολα την Βέρντερ κι έπιασε κορυφή, με παιχνίδι περισσότερο από την Μπάγερν που είναι στο -2.

Οι σκόρερ:

Λειψία-Βέρντερ Βρέμης 3-0 (17΄ Κλόστερμαν, 39΄ Σικ, 46΄ Μουκιέλε)

Χοφενχάιμ-Βόλφσμπουργκ 2-3 (45΄ Μπαουμγκάρντνερ, 60΄ πεν. Κράμαριτς – 18΄ πεν., 52΄ πεν., 71΄ Βέγκχορστ)

Άουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ 1-1 (38΄ Μαξ – 51΄ Χάμπερερ)

Πάντερμπορν-Χέρτα Βερολίνου 1-2 (51΄ Σρμπένι – 10΄ Μπογιάτα, 67΄ αυτ. Κόλινς)

Ουνιόν Βερολίνου-Λεβερκούζεν 2-3 (7΄ Γκέντνερ, 87΄ Μπάτλερ – 22΄ Χάβερτζ, 83΄ Ντιαμπί, 90΄+1 Μπελαραμπί)

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκλάντμπαχ 1-4 (29΄ Τόμι – 22΄ Χόφμαν, 51΄, 77΄ Στιντλ, 82΄ Νόιχαους)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.