Skip to main content

Στην 20άδα των κορυφαίων στις «μάχες των αιθέρων» ο Σιόβας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη λίστα με τους 20 παίκτες που έχουν τα καλύτερα ποσοστά στις εναέριες μονομαχίες από το ξεκίνημα της περιόδου βρίσκεται και ο Δημήτρης Σιόβας.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία σημαντική διάκριση για τον Έλληνα στόπερ της Ουέσκα, ο οποίος καταφέρνει με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην La Liga να ξεχωρίζει στον τομέα των… εναέριων μονομαχιών μεταξύ όλων των παικτών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της «Γηραιάς Ηπείρου».

Συγκεκριμένα ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην 19 θέση της σχετικής λίστας των 100 κορυφαίων παικτών, βάσει των στατιστικών που κρατάει η CIES, έχοντας 26 κερδισμένες μονομαχίες από τις 31 που έχει δώσει στον αέρα και ποσοστό επιτυχίας στο 83,9%.

Ο «βασιλιάς του αέρα» είναι ο 26χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Κερτ Ζουμά, ο οποίος είναι σχεδόν ανίκητος με 26 στις 27 κερδισμένες μάχες των αιθέρων (ποσοστό 96,3%), ενώ το πόντιουμ συμπληρώνουν οι Μπεράτ Τζιμσίτι της Αταλάντα και Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.