Skip to main content

Η ΑΕΛ έκανε προσφυγή στο Δ.Δ. της ΕΠΟ για τη Super League 2

Η ΠΑΕ ΑΕΛ προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αιτούμενη την ακύρωση απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας.

Πρόκειτια για την απόφαση που δίνει (επιπλέον) προθεσμία ως τις 31 Δεκεμβρίου για εκπλήρωση των οικονομικών κριτηρίων συμμετοχής στη Super League 2, των ΠΑΕ της περσινής Football League που ανέβηκαν στη δεύτερη κατηγορία λόγω συγχώνευσης.

Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, μιλά για «παράνομη και κατάπτυστη νομικά απόφαση», η οποία, όπως υποστηρίζει, οδηγεί τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον ταμία της ΕΠΟ «στην αυτόματη έκπτωσή τους τόσο από το αξίωμα, το οποίο κατέχουν, όσο και από την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ».

Στο στόχαστρο των «βυσσινί» μπήκε και ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, τον οποίο ο ποινικολόγος κατηγορεί ότι «μεθόδευσε αυτή την παρανομία υποβάλλοντας σχετικό αίτημα και ενεργώντας σκόπιμα εις βάρος των νομοταγών μελών της Super League 2».

Παράλληλα, ο σύλλογος της Θεσσαλίας εξετάζει και «το ενδεχόμενο της προσφυγής τόσο στην ποινική Δικαιοσύνη, όσο και ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων, κατά του νομικού προσώπου της ΕΠΟ, προσωπικά κατά των μελών της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, αλλά και κατά του συνεταιρισμού της Super League 2 και του προέδρου της».