Skip to main content

Συντριβή της Ίντερ στο Μπέργκαμο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Ρόμα έχει βρει ρυθμό της και το απέδειξε απέναντι στη Σαμπντόρια, την οποία νίκησε με 4-1 στο «Ολίμπικο».

Παρά τη νίκη τους, πάντως, οι «τζαλορόσι» έχουν μείνει αρκετά πίσω στην κατάταξη της Serie A, καθώς με συγκομιδή 19 βαθμών είναι 6οι, στο -12 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, που έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Η Ίντερ έχασε την ευκαιρία να φτάσει στη δεύτερη θέση τη Νάπολι, καθώς γνώρισε βαριά ήττα (1-4) στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα.

Οι «νερατζούρι» είχαν ισοφαρίσει στο ξεκίνημα του β΄ μέρους με πέναλτι του Ικάρντι, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσαν και στο τέλος του αγώνα έχασαν με κόκκινη κάρτα και τον Μπρόζοβιτς.

Αναλυτικά:

  • Αταλάντα-Ίντερ 4-1 (9΄ Χάτεμπερ, 62΄ Μαντσίνι, 88΄ Τζιμσίτι, 90΄+4 Γκόμεζ – 47΄ πεν. Ικάρντι)
  • Ρόμα-Σαμπντόρια 4-1 (19΄ Χεσούς, 59΄ Σικ, 72΄, 90΄ Ελ Σαράουϊ – 89΄ Ντεφρέλ)
  • Κιέβο-Μπολόνια 2-2 (20΄ πεν. Μετζορίνι, 45΄ Ομπι – 3΄ Σανταντέρ, 56΄ Ορσολίνι)
  • Έμπολι-Ουντινέζε 2-1 (41΄ Ζάιτς, 51΄ Καπούτο – 81΄ Πουσέτο)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.