Skip to main content

Στο Κορωπί διοίκηση, Στραματσόνι, αρχηγοί και οπαδοί

Στο Κορωπί βρίσκονται λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα οι Γιάννης Αλαφούζος, Χρήστος Παναγόπουλος και Σπύρος Βλάχος από τη διοίκηση (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, πρόεδρος της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας”), μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι και τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ και Σεμπάστιαν Λέτο.

Άπαντες βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να παράσχουν εξηγήσεις σε περίπου 300 οργισμένους φίλους των «πράσινων», που μετέβησαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν εξηγήσεις για την εικόνα που εμφανίζει ο Παναθηναϊκός, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις και τις συνακόλουθες βαριές ήττες από Ολυμπιακό και Σταντάρ Λιέγης.

Το τι θα ειπωθεί μεταξύ της διοίκησης και των οπαδών έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο κόσμος του συλλόγου ζητά την αποπομπή του Ιταλού προπονητή, αλλά η όποια απόφαση ανήκει στον πρόεδρο του «τριφυλλιού». Να σημειωθεί ότι μετά το ντέρμπι η αποστολή του Παναθηναϊκού μετέβη στο ξενοδοχείο και από εκεί οι ποδοσφαιριστές έφυγαν με ταξί για τα σπίτια τους.