Skip to main content

Με Τουρέ στην αποστολή για Ντουντελάνζ ο Ολυμπιακός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχει στην ενδεκάδα, συγκριτικά με τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Άρη, ο Πέδρο Μαρτίνς, στον αυριανό αγώνα του Europa League με τη Ντουντελάνζ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα κάνει διαχείριση με ένα εκτεταμένο rotation, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή.

Ως εκ τούτου, ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Λουξεμβούργιους τους Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε και Βούκοβιτς, προκειμένου να πάρουν «ανάσες», ενώ επανέφερε τον Γιάγια Τουρέ.

Την αποστολήτου Ολυμπιακού συγκροτούν οι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε και Χασάν. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.