Skip to main content

Νέα (τραγική) απώλεια βαθμών η Μπαρτσελόνα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο Champions League «πετά», στη LaLiga παραπαίει…

Για τέταρτο ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να νικήσει, αυτή την φορά την Αλαβές (1-1) και, πλέον, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν κινδυνεύει να μείνει από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Λίγα 24ωρα μετά το 2-0 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους οι Καταλανοί «πέταξαν» άλλους δύο βαθμούς στην έδρα της Ντεπορτίβο, η οποία αν και με 10 παίκτες από το 62΄ (αποβλήθηκε ο Χότα) και μετά από 7 αγωνιστικές (έχουν 6 ματς) βρίσκονται στο -8 από την πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης!

Από το τραγικό λάθος του Νέτο ο Ριόχα  στο 31΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 63΄ ο Γκριεζμάν έκανε το 1-1. Από και και πέρα οι «μπλαουγκράνα» σφυροκόπησαν την περιοχή της Αλαβές, αλλά ο γκολκίπερ της, Πατσέκο, ήταν σε απίστευτη βραδιά και με μεγάλες επεμβάσεις δεν επέτρεψε στην «Μπάρτσα» να φτάσει στην ανατροπή.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.