Skip to main content

Ισπανία: Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε και τη Ράγιο Βαγεκάνο (5-1)

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η φρενήρης πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συνέτριψε με 5-1 τη Ράγιο Βαγεκάνο, για την 11η αγωνιστική και ανέβηκε ξανά στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «πήρε το όπλο» του πέντε λεπτά πριν το τέλος βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» των «μερένγκες», που ήταν σε ένα ακόμη ματς εντυπωσιακοί. Ο Πορτογάλος που σκοράρει…κατά ριπάς από το ξεκίνημα της σεζόν οδήγησε την ομάδα του σε έναν ακόμη θρίαμβο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και είναι απορίας άξιον που θα σταματήσει αυτή η ομάδα.

Η Αλμερία έβαλε δύσκολα στη Μπαρτσελόνα, που χρειάστηκε τις δύο ασίστ του Σουάρες για να πάρει το διπλό (2-1) , ενώ Χετάφε και Έλτσε έμειναν στο 0-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των τεσσάρων πρώτων αγώνων της 11ης αγωνιστικής:

 

  • Κόρντομπα-Λα Κορούνια               0-0
  • Αλμερία-Μπαρτσελόνα                   1-2

(37΄ Μπιφούμα – 73΄ Νέιμαρ, 82΄ Ζόρντι Άλμπα)

  • Χετάφε-Ελτσε                                    0-0
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Ράγιο Βαγεκάνο   5-1

(9΄ Μπέιλ, 40΄ Ράμος, 55΄ Κρόος, 58΄ Μπενζεμά, 85΄ Κριστιάνο Ρονάλντο – 44΄ Μπουένο)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.