Skip to main content

Ιταλία: «Άλωσε» το «Μεάτσα» η Παλέρμο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της 10ης αγωνιστικής της Serie A έκανε η Παλέρμο, που νίκησε 2-0 τη Μίλαν στο «Μεάτσα» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Πάνω που οι «ροσονέρι» έδειχναν ότι αρχίζουν να βρίσκουν τα…πατήματά τους, ήρθε το σημερινό «χαστούκι» από το συγκρότημα του Τζουζέπε Ιακίνι να τους «προσγειώσει ανώμαλα».

Τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν και τα δύο τέρματα στο παιχνίδι. Στο 23΄ από το αυτογκόλ του Ζαπάτα έγινε το 0-1 και στο 26΄ ο Ντιμπαλά έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο».

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.