Ο Ερίκ Καντονά εξέφρασε την άποψη ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα έπρεπε να είναι η «λογική» επιλογή για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η αμυντική προσέγγιση του νυν τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων», Ζοζέ Μουρίνιο, έρχεται σε αντίθεση με την επιθετική ταυτότητά της.
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Γιουνάιτεντ θα έπαιρνε έναν προπονητή, ο οποίος παίζει με αμυντικό τρόπο. Αγαπώ τον Μουρίνιο, αλλά προτιμώ να βλέπω την Μπαρτσελόνα να παίζει» δήλωσε ο Γάλλος «θρύλος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ραδιόφωνο του BBC.
«Προτιμώ τον τρόπο που παίζει ο Γκουαρντιόλα και θα τον προτιμούσα για προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι πιο λογικό. Δεν παρακολουθώ τη Μάντσεστερ Σίτι επειδή είναι η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά θα μου άρεσε να παρακολουθώ την ομάδα που προπονεί ο Γκουαρντιόλα. Αυτός (σ.σ. ο Μουρίνιο) έχει μεγάλο χάρισμα, έχει κατακτήσει πολλά πράγματα και θα κατακτήσει πολλά πράγματα. Όμως, το ποδόσφαιρο που έπαιξα και που έπαιξε ο Άλεξ Φέργκιουσον, ο Ματ Μπάσμπι παλιότερα, ήταν δημιουργικό.», συνέχισε ο Καντονά.
Και πρόσθεσε: «Αγαπούσα τον Κρόιφ όταν ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα, αγαπούσα τον Άγιαξ στην δεκαετία του ΄70, μεγάλωσα με αυτού του είδους το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο που παίξαμε με τον Φέργκιουσον ήταν πολύ δημιουργικό και πιο πολύ… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι΄ αυτό προτιμώ τον τρόπο που παίζει ο Γκουαρντιόλα και θα προτιμούσα να είναι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












