Skip to main content

Μαραθώνας: Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Ηλίας Ψινάκης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου Μαραθώνα εμφανίστηκε ο Ηλίας Ψινάκης, σε δήλωσή του αμέσως μετά το τρισάγιο που τέλεσε σήμερα στο Μάτι ο Οικουμενικός Πατριάρχης για τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς.

«Όχι βέβαια» ήταν η κατηγορηματική απάντηση του σημερινού δημάρχου σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων. «Εγώ θα εκτελέσω την αποστολή μου και χρειάζομαι επειγόντως διακοπές» είπε.

Στην ερώτηση για το κατά πόσο επηρέασε την απόφασή του αυτή η τραγωδία που προκάλεσε η πυρκαγιά και τι θα έκανε εάν δεν είχε συμβεί, ο κ. Ψινάκης περιορίστηκε να απαντήσει: «Δεν ξέρω. Με το εάν δεν γράφεται ιστορία».

Έκλεισε δε τη συνομιλία επαναλαμβάνοντας ότι θα πάει να ξεκουραστεί «τέσσερα χρόνια και, αν ζούμε, βλέπουμε…».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.