Skip to main content

Νέες βολές Ρέντσι κατά Βρυξελλών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μεγάλης πνοής στρατηγική για να λυθεί το πρόβλημα της μετανάστευσης ζήτησε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, προσθέτοντας ότι η χώρα του δεν δέχεται μαθήματα από τις Βρυξέλλες.

«Δεν χρειάζονται φθηνές μικροπολεμικές», ανέφερε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, σε παρέμβασή του στο κοινοβούλιο της Γκάνας, κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί τις ημέρες αυτές στην Αφρική.

«Τελείωσε η περίοδος κατά την οποία η Ευρώπη μας έλεγε τι πρέπει να κάνουμε. Δίνουμε στις Βρυξέλλες 20 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο και λαμβάνουμε 11 δισεκατομμύρια ευρώ. Θέλουμε να δουλέψουμε, αλλά δεν δεχόμαστε μαθηματάκια», πρόσθεσε ο κ. Ρέντσι.

Σύμφωνα, τέλος, με τον επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, «είμαστε σε μια φάση κατά την οποία η Ευρώπη απέχει από τις αξίες των ιδρυτών της, οι οποίοι, πριν 60 χρόνια, υπέγραψαν την Συνθηκη που έδωσε ζωή στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.