Skip to main content

Ανδ. Λοβέρδος: Το διεθνές δίκαιο επιβάλλει τη συμμόρφωση της Τουρκίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Η Τουρκία κλιμακώνει καθημερινά με προκλητικές πράξεις και δηλώσεις την ένταση μεταξύ μας», αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τις απειλές του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου για «ανεπιθύμητο ατύχημα» στο Αιγαίο.

Τονίζει ακόμη ότι το διεθνές δίκαιο με τις διεθνείς συνθήκες «επιβάλλει τη συμμόρφωσή της στα συμπεφωνημένα».

Ο κ. Λοβέρδος πάντως απευθύνεται και στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «δεν νοείται σε ένα κράτος μέλος της Ε.Ε., ειδικά όταν έχει τα δικά μας προβλήματα λόγω Τουρκίας, να μην υπάρχει απόλυτη εναρμόνιση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.