Skip to main content

Κιλκίς: Πήγε να περάσει τα σύνορα με βρέφος σε ταξιδιωτικό σάκο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με ένα νεογνό στις αποσκευές της επιχείρησε να περάσει πεζή μία 30χρονη τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων στο Κιλκίς, για να εισέλθει στην Ελλάδα από την πΓΔΜ.

Φτάνοντας το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στα σύνορα, η ελληνικής καταγωγής γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει τον διαβατηριακό έλεγχο, αλλά, όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι προέβησαν στην προβλεπόμενη διαδικασία, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι κουβαλούσε σε ταξιδιωτικό σάκο ένα βρέφος, ηλικίας μόλις δύο μηνών.

Ο έλεγχος αποκάλυψε, επίσης, ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών για κλοπή.

Υπό αυτές τις συνθήκες, αστυνομικοί τη συνέλαβαν, ενώ το μωρό παραδόθηκε σε συγγενικά της πρόσωπα.

Η ίδια φέρεται να διέμενε τον τελευταίο καιρό στη γειτονική πΓΔΜ, όπου και έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.