Να θέσουν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 8.15 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση στο Νέο Ικόνιο Περάματος Αττικής κατάφερε μετά από τρεις ώρες η πυροσβεστική
Στο έργο της κατάσβεσης πήραν μέρος 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνέδραμε ένα ελικόπτερο.
Υπενθυμίζεται πως η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών εξέδωσε για σήμερα προειδοποίηση για πολύ αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) σε ς: Αττική, Βοιωτία, Πελοπόννησος (πλην Αρκαδίας), Ζάκυνθος και Κεφαλονιά.
naftemporiki.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












