Skip to main content

Έξω από το ΥΠΕΝ ξανά οι μεταλλωρύχοι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι μεταλλωρύχοι έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με κύριο αίτημα την παραχώρηση της τρίτης άδειας για την Ολυμπιάδα.

Οι εργαζόμενοι μάλιστα διαμηνύουν ότι δεν θα αποχωρήσουν, εάν δεν υπογραφεί και η τρίτη άδεια. 

Την Τετάρτη οι μεταλλωρύχοι συναντήθηκαν τόσο με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκη, όσο και με τον υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη.

Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Βερναρδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ζήτησαν να μη χαθεί καμία θέση εργασίας. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των εργαζομένων, «ο κ. Βερναρδάκης δεσμεύθηκε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα υπάρξει ξεμπλοκάρισμα στο ζήτημα των Σκουριών».

Επισήμανε ακόμη ότι «η χθεσινή συμβολική κατάληψη ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να πράξουν κι ότι εάν δεν δοθεί λύση στα αιτήματά τους, θα προβούν σε περαιτέρω ενέργειες».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.