Skip to main content

Πυρκαγιά στην Ελασσόνα Λάρισας – Πού υπάρχει υψηλός κίνδυνος την Τετάρτη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χορτολιβαδική έκταση στη Θεσσαλία καίγεται το μεσημέρι της Τρίτης, και συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Ελασσόνας Λάρισας.

Επιτόπου έσπευσαν 43 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα κι ένα ελικόπτερο. Συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η ΓΓΠΠ, υψηλός κίνδυνος, κατηγορία 3, προβλέπεται για την Τετάρτη σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία, Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Σάμο, Ικαρία, Χίο, Ψαρά και Λέσβο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.