Skip to main content

Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας οι βάσεις

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, οι αρμόδιες υπηρεσίες (η διεύθυνση γενικών πανελλαδικών εξετάσεων και η μηχανοργάνωση) βρίσκονται στην τελική φάση της επεξεργασίας των στοιχείων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Εκτιμάται ότι οι βάσεις θα σημειώσουν πτώση, σε σχέση με πέρυσι, σε όλες τις δημοφιλείς σχολές, ακόμη μεγαλύτερη σε κάποιες σχολές της περιφέρειας. Αντίθετα, αναμένεται σχετικά μικρή άνοδος στις σχολές που κινούνται ανάμεσα στα 11.000 και τα 13.000 μόρια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.