Εκτεταμένες δολιοφθορές σε μηχανήματα και υλικά εργολάβου που εκτελεί έργα συντήρησης και επισκευών σχολικών μονάδων του δήμου Χανίων παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Την υπόθεση δημοσιοποίησε σήμερα με ανακοίνωση του ο δήμος κάνοντας γνωστό ότι «θα αξιοποιήσει το οπτικό υλικό, που έχει στη διάθεσή του από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να αποδοθούν οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ευθύνες».
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δήμος «αποτέλεσμα των απερίσκεπτων αυτών ενεργειών είναι να προκαλείται καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών και κυρίως να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών, που εισέρχονται στο χώρο των σχολικών συγκροτημάτων».
Πηγή: ΑΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












