Skip to main content

Την πρόσληψη 1.300 εργαζομένων στον κλάδο της υγείας εξετάζει η κυβέρνηση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πρόταση για την πρόσληψη 1.300 ανέργων στον κλάδο της υγείας εξέτασαν ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

Κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης, ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι οι προσλήψεις, οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσω εξειδικευμένων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, θα είναι για 6 χρόνια και θα αφορούν 24μηνες συμβάσεις απασχόλησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας.

Στη συνάντηση ετέθη και το κρίσιμο ζήτημα που αφορά την προμήθεια του ΕΚΑΒ με 186 ασθενοφόρα. 

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που εκκρεμεί εδώ και επτά χρόνια, παρά το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας προέβη στην κατοχύρωση των 90 εξ αυτών. Για τα υπόλοιπα 96, υπογραμμίστηκε η ανάγκη ολοκλήρωσης της διαδικασίας μέχρι τα τέλη του 2015.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.