Skip to main content

Κως: Κλιμάκιο ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης των σεισμόπληκτων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κλιμάκια ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών από νοσοκομεία της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς – Αιγαίου μεταβαίνουν στην Κω προκειμένου να στηρίξουν τους σεισμόπληκτους κατοίκους και μετά από αίτημα της διοίκησης του νοσοκομείου του νησιού.

Συγκεκριμένα, από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών θα μεταβεί κλιμάκιο τεσσάρων ατόμων για το χρονικό διάστημα από 9 Αυγούστου έως 14 Αυγούστου. Από το ΓΝΕ Θριάσιο θα μεταβεί κλιμάκιο με κοινωνικούς λειτουργούς για χρονικό διάστημα 15 ημερών. Η πρώτη από 16 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου και η δεύτερη για ένα δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Επίσης, από το ΠΓΝ Αττικόν θα μεταβεί κλιμάκιο ψυχολόγων τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.