Στη σύλληψη επτά διακινητών (έξι αλλοδαποί και ένας ημεδαπός), που εμπλέκονται σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς μεταναστών, προχώρησαν χθες αστυνομικοί των διευθύνσεων αστυνομίας Ροδόπης, Καβάλας και Ορεστιάδας, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση. Οι συλλήψεις έγιναν στους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Έβρου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενεργούν τα τμήματα συνοριακής φύλαξης Ιάσμου, Σαπών, Ορεστιάδας και το τμήμα διαχείρισης μετανάστευσης Καβάλας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












