Skip to main content

Ρωσία: Η Τουρκία δείχνει διάθεση για κοινή πάλη κατά του Ισλαμικού Κράτους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η πρόταση της Τουρκίας ότι μπορεί να δώσει πρόσβαση στη Ρωσία στη βάση του Ιντσιρλίκ για χτυπήματα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία είναι «μια σοβαρή δήλωση», τόνισε τη Δευτέρα το Κρεμλίνο.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο χωρών για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν προχωρήσει.

«Δεν γνωρίζω εάν οι ένοπλες δυνάμεις μας έχουν έλθει σε επαφή για το θέμα. Πρόκειται ωστόσο για σοβαρή δήλωση, που πρέπει να εξεταστεί στρατιωτικά και πολιτικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.