Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας στον τόπο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας στον τόπο, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά της κυβέρνησης.

«Τον τελευταίο καιρό, όλες οι Ενώσεις των δικαστών όλων των κλάδων, έχουν επισημάνει τις μεθοδικές και στοχευμένες επιθέσεις στη δικαιοσύνη από την Κυβέρνηση. Με στόχο τη χειραγώγηση και την αιχμαλωσία των δικαστών και της δικαιοσύνης. Αυτές οι επιθέσεις δεν αφορούν μόνο τη δικαιοσύνη, αλλά κάθε Ανεξάρτητη αρχή και εξουσία. Καθεστωτικές λογικές και πρακτικές» προσθέτει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.