Skip to main content

Ν.Δ.: Να σταματήσει η μυστική διαπραγμάτευση με Αλβανία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επίθεση στους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη δήλωση του επιτρόπου αρμόδιου για τη διεύρυνση Γιοχάνες Χαν, περί αναδιάρθρωσης των συνόρων Ελλάδας – Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, η Ν.Δ. τονίζει πως «έμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας με τους κ. Τσίπρα και Καμμένο. Να πληροφορούμαστε από τον επίτροπο κ. Χαν ότι η Κυβέρνηση συζητά να αλλάξει τα σύνορά μας με την Αλβανία!».

Παράλληλα, καλεί τους κ. Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά να «σταματήσουν εδώ και τώρα τη μυστική διαπραγμάτευση που, ως φαίνεται, κάνουν και με την Αλβανία. Αρκετά ζημιώθηκε η Ελλάδα με τα τετελεσμένα που ήδη προκαλούν στο Σκοπιανό».

Τέλος, απευθυνόμενη στον επίτροπο Χαν, η Ν.Δ. τον καλεί να «συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος του και να περιοριστεί στις αρμοδιότητές του».
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.