Skip to main content

Ζαρίφ: Πολιτική βούληση για αντίσταση στις ΗΠΑ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πολιτική βούληση από τους εταίρους της Τεχεράνης για αντίσταση στις ΗΠΑ διαπιστώνει ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ.

Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση στη Βιέννη αντιπροσωπειών του Ιράν, της Γερμανίας, την Κίνας, τη Γαλλίας, τη Βρετανίας και τη Ρωσίας, ο κ. Ζαρίφ επεσήμανε ότι «εκείνο που διαπίστωσα στη συνάντηση αυτή είναι πως όλα τα μέλη, ακόμη και οι τρεις σύμμαχοι (σ.σ. της Ουάσιγκτον: το Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίνο) δεσμεύθηκαν και έχουν την πολιτική βούληση να λάβουν μέτρα και να αντισταθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.