Skip to main content

Ν.Δ.: Μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία η τοποθέτηση Θάνου στο Μαξίμου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για «μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για την ανάληψη των καθηκόντων της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα από την απελθούσα πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Όπως επισημαίνει η Ν.Δ. «αποδεικνύεται έμπρακτα ότι γι’ αυτήν την κυβέρνηση δεν υφίσταται στην πράξη καμία έννοια διάκρισης των εξουσιών».

«Οι κραυγές αγωνίας των δικαστών και των εισαγγελέων δεν συγκινούν την παρέα του Μαξίμου. Στην αγωνία τους να “εξυπηρετήσουν” και να “εξυπηρετηθούν” δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Τονίζει παράλληλα ότι «η συνέχιση των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη δυναμιτίζει το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας και αγγίζει πια τα όρια της θεσμικής εκτροπής.

«Η Νέα Δημοκρατία, όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν θα τους το επιτρέψουμε. Θα σταθούμε απέναντι στα σκοτεινά τους σχέδια» καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.