Την άρση της ασυλίας του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη για συκοφαντική δυσφήμηση εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Αντίθετα η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει να μην αρθεί η ασυλία του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τις δηλώσεις του σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων.
Συγκεκριμένα η Επιτροπή αποφάσισε να προτείνει:
- να αρθεί η ασυλία των Νίκου Μιχαλολιάκου και Ηλία Κασιδιάρη, οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην επιστημονικού συνεργάτη της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση είναι κατά πλειοψηφία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μειοψήφισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
- να μην αρθεί η ασυλία του Νίκου Φίλη για τις απόψεις του σχετικά με την Γενοκτονία των Ποντίων. Η απόφαση είναι ομόφωνη.
- να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που αφορούσε σχόλιό του για μουσουλμάνους ψηφοφόρους στο δημοψήφισμα του 2015. Η απόφαση είναι ομόφωνη.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












