Ο δράστης της επίθεσης στο Παρίσι, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένας αξιωματικής της αστυνομίας και η σύζυγός του, είχε καταδικασθεί το 2013 για συμμετοχή σε τζιχαντιστικό πυρήνα που δρούσε ανάμεσα στη Γαλλία και το Πακιστάν, όπως έγινε γνωστό από πληροφορημένες πηγές.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο δράστης ονομαζόταν Λαροσί Αμπάλα, ήταν 25 ετών και προερχόταν από το Μαντ-λα-Ζολί, 60 χιλιόμετρα ανατολικά του Παρισιού.
Είχε δικαστεί μαζί με άλλους επτά κατηγορούμενους και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών, εκ των οποίων οι έξι μήνες με αναστολή, για σύσταση συμμορίας με σκοπό την προετοιμασία τρομοκρατικών πράξεων.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












