Skip to main content

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις ενίσχυσης αγροτών για το 2018

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μέχρι αύριο, Παρασκευή 15 Ιουνίου, θα μπορούν να υποβληθούν οι ενιαίες αιτήσεις ενίσχυσης για το έτος 2018, σύμφωνα τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την τελική προθεσμία, υποχρεωτική από τον κοινοτικό κανονισμό, καθώς έχει δοθεί ήδη παράταση ενός μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ληξιπρόθεσμα και μέχρι τις 10 Ιουλίου, θα τους υποβληθεί ποινή καθυστέρησης ανά εργάσιμη μέρα 1% επί του ποσού ενίσχυσης που θα είχε δικαίωμα να λάβει ο παραγωγός.

Τέλος, μετά το πέρας της 10ης Ιουλίου, οι αιτήσεις θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα πληρώνονται.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.