Την Τετάρτη 8 Ιουνίου συμφώνησαν να επαναλάβουν τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.
Η συμφωνία επιτεύχθηκε σε κατ’ ιδίαν συνομιλία των δύο ηγετών, στο περιθώριο εκδήλωσης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων μαθητών δημοτικού.
Σε δηλώσεις τους, ο κ. Αναστασιάδης και ο κ. Ακιντζί διαβεβαίωσαν ότι, παρά τις όποιες διαφορές, είναι έτοιμοι να συνεχίσουν και να εντατικοποιήσουν τις μεταξύ τους συνομιλίες για εξεύρεση βιώσιμης και συμφωνημένης λύσης στο Κυπριακό.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












