Skip to main content

Τ. Θεοδωρικάκος: Η ήττα του κ. Τσίπρα ήταν ήττα του ψέματος και της αλαζονείας

«Η ήττα του κ Τσίπρα ήταν βαρύτατη και ήταν ήττα του ψέματος, της αναξιοπιστίας και της αλαζονείας» σχολίασε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Ν.Δ., Τάκης Θεοδωρικάκος, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Ο κ. Τσίπρας επέδειξε βαριά αλαζονεία μέσα στην προεκλογική περίοδο, κάτι το οποίο δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ποτέ στους εαυτούς μας να συμβεί» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Εκτίμησε παράλληλα πως «η πολιτική αλλαγή που λαχταράει η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικότητα και θα ολοκληρωθεί στις εκλογές που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν στις 30 Ιουνίου».

«Είναι μια μέρα χαράς και νίκης όλων των Ελλήνων. Η νίκη της Ν.Δ. είναι νίκη όλων των Ελλήνων γιατί ένας βασικός λόγος που οι πολίτες προτίμησαν τον Κ. Μητσοτάκη είναι γιατί είχε λόγο ενωτικό, θετικό, δεσμευτικό και κάναμε μια καμπάνια  στηριγμένη στην αλήθεια» είπε, προσθέτοντας ότι και εν όψει των εθνικών εκλογών ο πρόεδρος της Ν.Δ. «θα απευθυνθεί ξανά με τον δικό του θετικό πολιτικό λόγο, με το ενωτικό του μήνυμα έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που του αναλογεί για το αύριο της χώρας και θα ζητήσει από τους Έλληνες να υποστηρίξουν την πολιτική του πρόταση για να πάμε σε μια κυβέρνηση ισχυρή».