Skip to main content

Ινδία: Καμήλα σκότωσε ιδιοκτήτη που την έδεσε ολημερίς μέσα στον καύσωνα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Καμήλα σκότωσε τον ιδιοκτήτη της στην Ινδία, καθώς εκείνος την είχε αφήσει με δεμένα τα πόδια για πολλές ώρες εν μέσω καύσωνα.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Ρατζαστάν το Σάββατο εν μέσω θερμοκρασιών – ρεκόρ ύψους 43 βαθμών Κελσίου.

Ο ιδιοκτήτης, ονόματι, σύμφωνα με τους Times of India, Ουτζαράμ, υποδεχόταν καλεσμένους στην οικία του το Σάββατο το βράδυ και διασκέδαζε, όταν θυμήθηκε ότι είχε αφήσει την καμήλα του με δεμένα τα πόδια.

Όταν εκείνος έλυσε την καμήλα, εκείνη του επιτέθηκε και τον πέταξε στο έδαφος.

Περί τους 25 χωριάτες πάλευαν επί έξι ώρες για να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την καμήλα.

Το ζώο φέρεται να σκότωσε τον άνδρα, να μάσησε το σώμα του και να απέκοψε το κεφάλι του, σύμφωνα με συντοπίτες του ιδιοκτήτη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.